Aiztaisāmas barotavas no nerūsējošā tērauda stieples.

Pieejamība: Ir pieejams
ID: 1756
Produkta kods: 8907

1.25€
(Bez PVN: 1.03€)

Apmaksas iespējas

  

Piegādes iespējas

  

Preces apraksts

Aiztaisāmas barotavas no nerūsējošā tērauda stieples. Ērti piepildāmas ar barību un aiztaisāmas, kas ir svarīgi lai brīdī, kad barotava atsitas pret ūdeni barība neizkristu ārā un nonāktu tieši vēlamajā vietā uz gultnes. Jau aprīkotas ar griezuli un karabīni, kas, nepieciešamības gadījumā maksimāli atvieglo nomaiņu. Tāpat uzstādītie stoperi noturēs barotavu vietā un tā neslīdēs pa auklu. Izmantojamas kā ar sausu, tā arī samitrinātu barību- veikalā pirktu vai paštaisītu.  

Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Slīdošā spirāļveida barotava ar svinu 40-100gr Slīdošā spirāļveida barotava ar svinu 40-100gr 1.90€ 11095
Ir pieejams
XL plastmasas barotava ar spārniņiem XL plastmasas barotava ar spārniņiem 2.20€ 12513
Ir pieejams
Barojamās raķetes ar automātisko atvēršanās sistēmu (Spomba) Barojamās raķetes ar automātisko atvēršanās sistēmu (Spomba) 3.50€ 3417
Ir pieejams
Barotava "Lode" (пуля) Barotava "Lode" (пуля) 2.50€ 12523
Ir pieejams
Plastmasas fīdera barotavas ar spārniņiem 84g Plastmasas fīdera barotavas ar spārniņiem 84g 2.50€ 14343
Ir pieejams
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums