Gumijas zivs Nimfa Ribber 5cm, roku darbs

Pieejamība: Ir pieejams
ID: 1717
Produkta kods: 9408

0.36€
(Bez PVN: 0.30€)

Apmaksas iespējas

  

Piegādes iespējas

  

Preces apraksts

Meistara Ingusa roku darbs- nimfas tipa silikona māneklis "Ribber" 5cm, ar rievotu ķermeni visā tā garumā. Šī mānekļa īpatnība ir tā, ka tas ir efektīvs apstākļos, kad plēsējs ir pasīvs un parastais silikons vienkārši nedarbojas. Pateicoties rievojumam perfekti piemērots dažādu atraktantu izmantošanai- īpaši ilgi saglabās vēlamo aromātu. Nimfa ir paredzētas copei ar un bez papildus svara (jig galvas vai "čeburaškas").  Pateicoties rievojumam un īpašajai formai ūdenī tas darbojas ļoti aktīvi, imitējot kāpuru un tādējādi piesaistot plēsēju uzmanību- līdaka, zandarts, asaris. Ar atzinību novērtējuši sportisti Latvijā, kā arī citur pasaulē.

Pie pasūtījuma apstrādes ar Jums sazināsies mūsu darbinieks, lai saskaņotu Jūsu vēlamo krāsu no konkrētajā brīdī pieejamām krāsām. 

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums