Robinson

Āķi Robinson Titanium (dažādi veidi)

Pieejamība: Ir pieejams
ID: 1606
Produkta kods: 10813

0.70€
(Bez PVN: 0.58€)

Apmaksas iespējas

  

Piegādes iespējas

  

Preces apraksts

Āķi Robinson Titanium, pēc japāņu tehnoloģijām ražoti augstas kvalitātes āķi par labu cenu. Ķīmiski asināti. Brekšiem, pličiem, baltām zivīm- ar īpašu formu, kura ir atzinīgi novērtēta latviešu mašķernieku vidū. Pateicoties savam izliekumam šis āķis ļoti labi uzķer zivi copes momentā un ir maz liekās copes, kad it kā bija, bet zivs neuzķērās uz āķa. Pieejami visi izmēri- kā lieliem, tā maziem brekšiem. Noderēs arī feeder makšķerēšanai, sistēmām, utt. Pieejami arī citi āķu veidi no šīs sērijas- līnim, raudai, breksim, karpai, utt par tādu pašu cenu.

Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Gurza āķi Wacky DS Hook Gurza āķi Wacky DS Hook 3.20€ 15067
Ir pieejams
Varivas āķi Wacky Master Monster Varivas āķi Wacky Master Monster 3.90€ 15068
Ir pieejams
Robinson Titanium Cheburashka āķi Robinson Titanium Cheburashka āķi 1.00€ 14557
Ir pieejams
Mikado āķi "čeburaškām"- augstas kvalitātes, japāņu tehnoloģijas. Mikado āķi "čeburaškām"- augstas kvalitātes, japāņu tehnoloģijas. 2.90€ 8691
Ir pieejams
Āķi Robinson Titanium (dažādi veidi) Āķi Robinson Titanium (dažādi veidi) 1.70€ 13139
Ir pieejams
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums