Portatīvie elektroniskie svari

Pieejamība: Ir pieejams
ID: 1325
Produkta kods: 13099

9.50€
(Bez PVN: 7.85€)

Apmaksas iespējas

  

Piegādes iespējas

  

Preces apraksts

Elektroniskie roku svari 50 kg Kabatas, elektroniskie  svari Kompakts svars - noderīgs instruments katram copmanim. Pateicoties mazajam izmēram, tas viegli iekļaujas mugursomā vai bikšu kabatā. Akumulatora taupīšanas funkcija - pēc īsa neaktivitātes perioda svari automātiski izslēdzas. Specifikācijas:Darbijas ar: 2 AA (ir komplektā) Precizitāte: 0-10 kg 5 g, 10-50 kg 10 g Maksimālā slodze: 50 kg mērījumi: g, kg, mārciņa, oz, jin Taras funkcija Aizturēšanas (hold) funkcija Zils apgaismojums Automātiskās izslēgšanās funkcija.
Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Kompakti, moderni elektroniskie svari- max līdz 40kg Kompakti, moderni elektroniskie svari- max līdz 40kg 4.90€ 8929
Ir pieejams
Robinson zivs satvērējs (Lipgrip)- ar svariem līdz 23kg Robinson zivs satvērējs (Lipgrip)- ar svariem līdz 23kg 16.00€ 3296
Ir pieejams
Portatīvie elektroniskie svari Portatīvie elektroniskie svari 6.90€ 12822
Ir pieejams
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums