Mistrall

Vizulis Mistrall - kastmaster

Pieejamība: Ir pieejams
ID: 1320
Produkta kods: 13124

2.50€
(Bez PVN: 2.07€)

Apmaksas iespējas

  

Piegādes iespējas

  

Preces apraksts

Mistrall - kastmaster tipa vizulis, kura īpašā forma ūdenī tam piešķir specifiskas kustību amplitūdas. Tas izskatās pēc garenas desas ripas un ir ļoti tālu aizsviežams. Ūdenī tas rada haotiskas kustības un plēsējiem tieši to vajag, lai vizulis kustētos kā apdullusi zivtiņa. Ar ļoti labiem rezultātiem izmantojams ķerot mežavimbas, vējazivis, kā arī citas zivis Latvijas un ārvalstu ūdeņos. Pateicoties savam lielajam svaram, kā arī garenajai formai šo vizuli var ļoti tālu aizsviest.

Pie pasūtījuma apstrādes ar Jums sazināsies mūsu darbinieks, lai saskaņotu Jūsu vēlamo krāsu no konkrētajā brīdī pieejamām krāsām. 

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums