Svingers (signalizators- atsvars), izmantojams kopā ar spīdeklīšiem

Pieejamība: Ir pieejams
ID: 1824
Produkta kods: 3823

2.00€
(Bez PVN: 1.65€)

Apmaksas iespējas

  

Piegādes iespējas

  

Preces apraksts

Svingera tipa signalizators- atsvars- ļoti populārs, copmaņu vidū iecienīts kvalitātes un cenas ziņā. Viegli un ērti lietojams- aprīkots ar fiksajām atsperu aizdarēm, uzstādāms starp makšķeru riņķiem uz auklas un gredzena. Atsvars uzkonstruēts tā, ka izmantojot to diennakts tumšajā laikā tajā varēsiet ievietot jebkura diametra spīdeklīti (paredzēts 4 dažādu diametru spīdeklīšiem). Iespējams pievienot zvaniņu, kas papildus ļaus labāk kontrolēt copes brīdi.

Attēls Produkta nosaukums Cena Produkta kods Noliktavā Daudzums
Crystal Chain Swinger atsvaru komplekts GM004 Crystal Chain Swinger atsvaru komplekts GM004 36.00€ 14577
Ir pieejams
Dubultais zvārgulis uz atsperēm Dubultais zvārgulis uz atsperēm 0.45€ 15006
Ir pieejams
Cormoran gaismekļi 4,5mm Cormoran gaismekļi 4,5mm 0.45€ 14462
Ir pieejams
Signalizatoru komplekts FL- 4 uztvērēji un rācija. Signalizatoru komplekts FL- 4 uztvērēji un rācija. 95.00€ 11517
Ir pieejams
Elektronisks svingers (signalizators- atsvars) Robinson Carpex Elektronisks svingers (signalizators- atsvars) Robinson Carpex 5.90€ 12787
Ir pieejams
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums