Saenger

Saenger Iron Claw Premium Split Tail 10cm (arī 15cm)- drop shot gumijas zivis

Pieejamība: Ir pieejams
ID: 1815
Produkta kods: 4319

2.10€
(Bez PVN: 1.74€)

Apmaksas iespējas

  

Piegādes iespējas

  

Preces apraksts

Saenger Iron Claw Premium Split Tail 15cm- drop shot gumijas zivis, premium klases kvalitāte. Papildinātas ar speciālu rievu vēdera daļā, kas piemērota ofset āķu lietošanai. Gumija ir ne pārāk mīksta, kā arī ne pārāk cieta- tieši tāda, kādai tai jābūt, lai māneklim būtu ļoti atraktīva spēle, bet vienlaicīgi  tas būtu pietiekami izturīgs un elastīgs. Aktuālākās krāsas šajā sezonā, kuras pēdējā laikā ir sevi apliecinājušas, kā īpaši iedarbīgas ķerot zandartus un citu plēsējus arī dziļos ūdeņos. UV krāsojums tiek uzklāts slāņos, tādējādi radot ļoti intensīvu, reālistisku efektu. Papildus tam Premium Split Tail ir izmantota "Dip coated" tehnoloģija, kas nozīmē, ka izgatavošanas procesa noslēgumā katrs māneklis ar mērcēšanas metodi ir papildināts ar caurspīdīgu gumijotu virskārtu, tādējādi piešķirot tam 3D efektu un palielinot tā izturību. Iepakojuma cena 8,40eur 10cm iepakojumā ir 4 gab. Cena par 1 gab- 2,10 eur 15cm iepakojumā ir 3 gab. Cena par 1 gab- 2,80 eur Iespējams iegādāties arī pa 1 gab.

Pie pasūtījuma apstrādes ar Jums sazināsies mūsu darbinieks, lai saskaņotu Jūsu vēlamo krāsu no konkrētajā brīdī pieejamām krāsām. 

Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums